KUNSKAP, BREDD, KVALITET

Multilingua Language Services erbjuder översättning från sex olika språk till svenska samt korrekturläsning, efterredigering och andra språktjänster. Vår ambition är att leverera översättningar av hög kvalitet som uppfyller dina behov. Allt från användarinstruktioner till produktbeskrivningar, nyhetsbrev och branschtidningar – vi finns här för att hjälpa dig.

Vi värdesätter kvalitet

När du väljer Multilingua för ditt översättningsprojekt garanterar vi att du får konsekventa texter som är anpassade efter din målgrupp och dina önskemål. Vårt team arbetar med noggrann kvalitetssäkring genom intern korrekturläsning och vi kompromissar aldrig med kvaliteten.

Vår samlade kunskap – vår styrka

Vår filosofi är att vi vinner mycket på att dela kunskap med varandra i vårt arbete. Vårt team har erfarenhet av en rad olika ämnesområden, och vi kan hjälpa dig med texter inom allt från fordonsteknik och medicin till turism och konsumentprodukter.

Teknik som ger prisvärda och snabba leveranser

Vi arbetar i ett flertal olika CAT-verktyg som gör att vi kan erbjuda prisvärda och snabba leveranser – alltid till högsta kvalitet. Kontakta oss med ditt projekt så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina översättningsbehov!